Werkzoekenden

Technology Consultants bv

 

Technology Consultants bv, kortweg TC, is een technisch detacheringsbureau. TC is opgericht in 1973 en vooral werkzaam in de petrochemische industrie en offshore business. De voornaamste vakgebieden waarin wij werkzaam zijn, zijn project ondersteuning en inspectie en expediting. Op gebied van project ondersteuning moet je vooral denken aan constructie supervisie binnen verschillende disciplines (piping, mechanisch, civiel, elektrisch en instrumentatie, structural, scaffolding, HSE). Daarnaast zijn we ook actief op gebied van project engineering en management en in voorkomende gevallen ook document controllers en project secretaressen.

Op gebied van inspectie zijn we zowel actief op gebied van nieuwbouw als onderhoud. Daarnaast hebben we bij een aantal klanten de processen op gebied van inspectie aangepast, wat ertoe heeft geleid tot deze klanten de IVG (Inspectieafdeling Van de Gebruiker) status mogen voeren. Naast de aanpassing van de procedures, levert TC in voorkomende gevallen ook de benodigde manpower variërend van junior inspecteur in opleiding tot ervaren senior inspecteurs. Om de continue aanvraag naar inspecteurs zoveel mogelijk te blijven vervullen, is TC altijd op zoek naar jonge technici met de ambitie een carrière te volgen als inspecteur. In onderling overleg worden de opleidingskosten hiervoor zelfs door TC vergoed!  

Als je bij TC wilt werken moet je er ook rekening mee houden dat we voor een belangrijk deel projectmatig werken en je dus regelmatig van klant verandert. Doorgaans is dit geen probleem, want niet alleen bij een vast dienstverband zoekt TC een nieuwe opdracht, ook als je op projectbasis werkzaam bent voor TC, doen we onze uiterste best een nieuwe passende opdracht te vinden. Dus als je een variabele arbeidsomgeving zoekt en je hebt kennis van techniek, dan ben je bij TC aan het juiste adres. Overigens heeft TC ook opdrachten die langere tijd doorlopen. Het is maar net hoe de opdracht is.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, een wisselende arbeidsomgeving, biedt TC ook het nodige aan secundaire voorwaarden. Afhankelijk van de overeenkomst kan een bedrijfsauto worden ingezet, maar ook zaken als pensioenvoorzieningen zijn geregeld.

Spreekt dit alles jou wel aan en wil jij ook bij TC werken? Ga dan snel naar de pagina met onze vacatures.