Opleiding en trainingen

Een opleiding of training volgen?

Je bent al professional dus we hoeven jou niet te vertellen hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen. De wetgeving in de (petrochemische) industrie verandert constant en dat vraagt om up-to-date kennis en vaardigheden om je werk goed en efficiënt uit te voeren. Een opleiding kost tijd, geld en energie, maar dat is het waard als je jezelf daarmee verder ontwikkelt.
 

Kansen creëren

Door je te ontwikkelen kun je je talenten beter benutten en wordt het voor jou mogelijk nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bijvoorbeeld doorgroeien in je functie, andere taken en verantwoordelijkheden oppakken of misschien wel overstappen naar een hele andere functie. Bij TC kan dat allemaal. Als je plezier hebt in je werk, haal je er meer voldoening en energie uit. Dat is heel belangrijk, want werkgeluk neem je mee naar huis.

De kwaliteit van je leven verbeteren

Door jezelf te blijven ontwikkelen, verbeter je niet alleen je werk, maar ook je leven. Nieuwe kennis en vaardigheden kunnen namelijk ook helpen bij het oplossen van uitdagingen in je dagelijkse leven.
 

Ondersteuning van TC

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en stellen daar budget voor beschikbaar. Bespreek met ons welke studie jij wilt volgen om je doel(en) te bereiken.

eemua atex cswip api570 VCU