Slider afbeelding

Voor opdrachtgevers

Technology Consultants bv heeft:

  • Kwaliteitsmanagementsysteem, ISO 9001:2015
  • Veiligheids Checklist detacheringsbureaus, VCU 2011/05
  • Opgenomen in Register Normering Arbeid, SNA NEN 4400

Voor bedrijven waar het zinvol is zetten we een IVG neer en bewaken de continuïteit van deze afdeling. Het gevaar dat de IVG status vervalt indien de Level 3 Senior Inspecteur een andere functie elders aanvaardt is hiermee verdwenen voor u als opdrachtgever.

Voor de kleinere bedrijven verzorgen wij de inspecteurs en bouwen de inspectieafdeling op om zo een volwaardige gesprekspartner te worden voor de NL-CBI (voorheen AKI). Door deze aanpak kunnen we de zin en onzin van keuringseisen duidelijk maken.

Het onderzoeken van maximale herbeoordelingsperiode is een onderdeel van de werkzaamheden om zo de beschikbaarheid van de installatie te verbeteren. Het afstemmen van de inspecties met de onderhoudsorganisatie en het delen van deze info is één van de speerpunten om zo het storingsgedrag en de bedrijfszekerheid te verbeteren.

Wij kijken naar andere inspectiemethodieken dan het nodeloos openmaken van toestellen maar inspecteren daar waar het echt nodig is door het opzetten van “Ander Passend Onderzoek” systematiek, zodat toestellen gesloten kunnen blijven. Een voorbeeld hiervan is het uitvoeren van een visuele uitwendige inspectie aangevuld met US-wanddikte metingen in plaats van het openen van het toestel, cleanen en betreedbaar maken voor de inspecteur.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze Senior Inspecteurs om te kijken wat mogelijk is voor u bedrijf.