Slider afbeelding

Werken bij Technology Consultants

De collega’s met wie jij komt te werken zitten bij onze opdrachtgevers verspreid over de diverse fabrieken in het Rotterdamse havengebied, maar ook in Limburg, Noord Holland en Zeeland. Het uitwisselen van kennis op het werkgebied is een belangrijk aspect binnen TC om problemen snel te herkennen en op te lossen. Door contact te houden met je kunnen we bepalen hoe je leercurve zich ontwikkelt. Zien we dat deze leercurve af gaat vlakken dan gaan we met je in gesprek om te bepalen of je behoefte hebt aan een nieuwe uitdaging.

Kom meer te weten

Sollicitatieproces

Om de sollicitatieprocedure te starten hebben we je CV nodig, deze CV vertelt meer over je dan de verplichte velden die je in moet vullen bij LinkedIn. Aan de hand van je CV gaan we je uitnodigen voor een gesprek, waarbij je CV de basis is. Hierna kunnen we een route bepalen die je kunt volgen. We geven je de mogelijkheid om te starten naast ervaren collega’s of wij begeleiden je vanuit kantoor door regelmatig (afhankelijk van je behoefte) langs te komen om de voortgang te bespreken. Stuur je CV op waarin omschreven staat wat je werkervaring is en de opleidingen die je gevolgd hebt. Vermeld op je CV in ieder geval:

  • Adres en woonplaats
  • Geboortedatum en plaats
  • Gevolgde opleidingen
  • Werkervaring

Naar alle vacatures

Arbeidsvoorwaarden

80% van de medewerkers heeft een contract voor onbepaalde tijd met hieraan gekoppeld een gegarandeerde eindejaarbonus. Een prima pensioenregeling die met je meegroeit naar je huidige leefsituatie. Door de flexibele schil kan je er voor kiezen om je overuren te laten uitkeren of te sparen voor een langere droomreis. Vaak is het bij onze opdrachtgevers ook mogelijk om in overleg flexibel te werken.

Kom gewoon eens praten dan kunnen we de arbeidsvoorwaarden eens rustig met je doornemen.

Wat zeggen collega’s?

Aan diverse collega’s is gevraagd om hun mening te geven over TC en de begeleiding die ze krijgen om hun werk goed te doen. Waar kunnen ze terecht binnen TC met vragen? Wordt er naar hun geluisterd en hoe is het met de doorgroeimogelijkheden? Hieronder enkele quotes:

Ik ben zelf vanuit de scheepsreparatie/ offshore in de petrochemie beland via TC, had wel IKT gedaan, maar ervaarde het als een andere wereld met gelukkig nog wel wat raakvlakken. Na eerst een aantal gesprekken met TC gevoerd te hebben werd een profiel van mij vastgesteld, daarmee werd bepaald welke opdrachtgever goed bij mij als persoon en mijn ervaring zou passen. Om vervolgens goed van start te gaan bij onze opdrachtgever werd ik eerst een paar weken naast een ervaren inspecteur geplaatst, die weken waren goud waard voor mij, daarnaast is er een technisch manager die dagelijks bereikbaar is en in de beginperiode 1 ochtend per week langs kwam om eventuele vragen te beantwoorden. Werk nu bijna 2 jaar voor TC bij dezelfde opdrachtgever, mede door de manier waarop ik behandeld word door zowel TC als door de opdrachtgever heb ik het onwijs naar mijn zin.
GertJan